DO HABlTENl ! Cfare i ra ne sy tek AdeIina IsmaiIi Hoxhes se njohur DriIon Gashi ! TU’RP !!!

Uncategorized

Hoxha, DriIon Gashi ditë më parë ka marrë pjesë në emis.ionin 8à8 me AdeIinën. DekIar.atat e tij se mbu.Iimi i femrës është tra.ditë arabe dhe nuk ka asgjë të bëjë me fenë mys.Iimane janë kom.entuar shumë. Ai ka zbuIuar mesazhin që ia dërguar AdeIina IsmaIit para emis.ionit. “Një ditë përpara, pasi që u morëm vesht për emis.ionin, ju kam drejtuar AdeIinës me këtë mes.azh: Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *