“E Paimagjinueshme Ajo Që Ka Ndodhur” Fëmijët Jetimë Falenderojnë Shqiptarët Me Një Vjershë

Uncategorized

Në muajin mars, emisioni “Shqiptarët për Shqiptarët” transmetoi historinë e një familje nga Lushnja. Në këtë derë, kishin pllakosur përgjatë viteve tragjedi të shumëfishta. Gjyshe Hajria dhe gjysh Ismaili i kishin humbur tre djem përgjatë viteve, ndërsa vdekja e njërit prej tyre, i kishte lënë me dy jetimë të vegjël.
Në familjen Peshku jetonte së bashku me të moshuarit dhe nëna e jetimëve, tashmë e përhumbur pa të shoqin e në varfëri të madhe. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.