Kamenicë, Xhaxhai ia falë shtëpinë nipit me vlerë mbi 100 mijë €, ia bënë surprizë në rrjete sociale

Uncategorized

Bashkëatdhetari biznismen i sukseshëm në Zvicër Xhevdet Isufi nga Kamenica, sot përmes rrjeteve sociale e ka surprizuar nipin e tij (djalin e vëllaut) oficerin Policor nga Kamenica Petrit Isufin, dukeni treguar se ia ka falur shtëpinë me vlerë mbi 100 mijë Euro në lagjen Malësia në Kamenicë. Petriti ka lindur në Kamenicë dhe është rritur nga nëna, pasi që babi Bylbyl Isufi ka vdekur qysh kur ishte shumë i vogël, gjë që nipat ia kujtojnë vellaun e ndjerë Xhevdetit i cili ka treguar se ka shumë lidhje të mirë me nipat. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.