L Varfri E Pyet Dijetarin: Përse Jam Kaq I Varfër?! Çfarë Kam Bërë?!Përgjigja Ishte Befasuese!

Uncategorized

Një herë një njeri i varfër pyet një dijetar:I nderuar,më thuaj pse jam kaq i varfër,çfarë kam bërë të jem i varfër!?Sepse nuk ke mësuar të dhurosh i përgjigjet i urti! I varfëri: Si mund të jap kur nuk kam asgjë! Dijetari: Në fakt, ti ke shumë gjëra që të tjerët nuk i kanë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.