Njoftim me rëndësi nga Slovenia për Mërgimtarët tanë që kanë marrë rrugën për Kosovë!

Uncategorized

Sllovenia ka rregulla të hollësishme për hyrjen në vend për ata që duan të kalojnë kufirin bazuar në vaksinimin. Kështu, ky vend mund të futet me vetëm një dozë të AstraZeneca, 21 ditë pas vaksinimit, por jo me një dozë të Pfizer dhe Moderna. Me këto dy vaksina, disa mund të hyjë në Slloveni vetëm nëse janë marrë të dyja dozat. Përveç kësaj, kanë kaluar 14 ditë nga doza e dytë për Moderna, dhe 7 janë të mjaftueshme për Pfizer. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.