(Video) Hoxha Shqiptar Jep Lajmin E Mrekullueshëm E Nuk Mbajti Dot Lotët E Gëzimit: Vëllai Shqiptar Fali Gj Akun E Babait, Nderoi Allahun!

Uncategorized

Hoxha nga Shipoli i Mitrovicës, Fatmir Latifaj ka publikuar sot një storie të rrallë. Ai ka telefonuar me një qytetar kosovar që jeton në diasporë i cili në lidhje telefonike ka thënë se pranon që të fal gj ak un e babës. Hoxha dhe qytetari shpërthejnë nga emocionet në telefon duke mos kursyer as lotët. Hoxha e udhëzon qytetarin që të fal vra sje n e vëllaut dhe djalit për hatër të Allahut.Imami Latifi para 1000 xhematlinjëve ka thënë se e ke nderuar Allahun, nënën e cila e ka rritur atë si jetim.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.