Babai i 5-vjeçarit me fjalë emocionuese: Ky ishte Bajrami i fundit, tash festo te i madhi Allah

Uncategorized

Arbnor Nuradini, babai i 5-vjeçarit Arbijon Nuradini që vdiq ditë më parë, ka publikuar në foto me të birin, duke kujtuar Bajramin e fundit që kishin festuar bashkë. Arbnori ka publíkuar një foto në Instagram, ku ka kujtuar të birin me fjalë p rekëse. “Ky ishte bajrami i fundit që prita me ty, kurse tash festo te i madhi Allah, sa shumë e deshte takimin me Zotin tënd. Allahu t’past mëshiru biri im, takimi i radhës i yni ishalla është n’xhenetet e Allahut”, ka shkruar ai. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *