‘Dashuria nuk njeh Iuftë’: Shqiptarja nga Shkodra dhe serbi Dragan rrëfejnë martesën

Uncategorized

Blici serb i ka kushtuar një artikull një gruaje shqiptare dhe martesës së saj me një serb. Artikulli bazohet në ndryshimet e kulturave mes dy vendeve dhe përshtatjen të krijuar familje. Viktorja nga Shkodra tregon në rrëfim vështirësitë me të cilat është hasur në momentin që ka mbërritur në Serbi, ndërsa shton se tanimë çdo gjë e ka të thjeshtë dhe është integruar totalisht. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.