A u bë ndokush për spital pasi ia teproi me bakllavë e ëmbëlsira? Flasin nga Emergjenca e QKUK-së

Uncategorized

Sot shumëkush mund t’ia ketë tepruar me bakllava dhe ëmbëlsira. Por, dikush edhe ia pa sherrin ngrënies së këtyre ushqimeve që janë tradicionale për festën e Bajramit e gati nuk mungojnë në asnjë shtëpi. Mjekja kujdestare në Klinikën Emergjente në QKUK, Vjollca Haklaj, tha se ka pasë qytetarë që kanë kërkuar edhe ndihmë shëndetësore. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.