Drilon Gashi “selam“ Qeverisë, Ju mos u përzini për qështjen e Palestinës!

Uncategorized

Hoxha nga Peja, Drilon Gashi, marrë për bazë reagimet e shumta në Kosovë në lidhje me konfliktin Izrael-Palestinë, ka shkruar se Kosova nuk duhet të përfshihet në këtë konflikt, por duhet të bëjmë thirrje për paqe. Sipas tij, paragjykimet seksiste, homofobe, anti-sioniste dhe madje edhe antisemite nuk na çojnë askund, por se pozicioni ynë duhet të jetë pikërisht pro-njerëzor. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *