Dy të huaj pranojnë islamin në Xhaminë e Madhe në Mitrovicë

Uncategorized

Dy të huaj e kanë pranuar fenë islame në xhaminë “Isa Beg” në Mitrovicë. Ata kanë kryer ritet e konvertimin në këtë xhuma, shkruan “Jepi zë”. Pasi kryen ritet, besimtarët duartrokitën të huajt.Ky proces u krye në prezencë të imamit të kësaj xhamie, Enis Rama. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *