Gjest i madh i fëmijës nga Prishtina, lë me gojë hapur besimtarët muslimanë

Uncategorized

Një fëmijë prishtinas, në mënyrë anonime, ka lënë arkën e tij të kursimeve në një nga xhamitë e kryeqytetit, si kontribut për këtë objekt fetar. Ngjarja e cila ndodhi para 3 ditësh ka emocionuar edhe imamin e xhamisë “4 Llulat – Hasan Beg” në Prishtinë, Husamedin Abazi. Ai ka shkruar se fëmijët tanë të vegjël kanë shpirt të madh. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.