Kallashi: Ky Hoxhë Më Pëlqen Shumë, Do Të Martohesha Me Të Nëse Ai Mi Fal Mekatet

Uncategorized

Besimtarët myslimanë në tërë botën edhe më pak se një muaj do ta festojn Kurban Bajramin.Në mesin e besimtarëve të shumtë që kanë vendosur të therrin Kurbana janë edhe shumë fytyra të njohura publike në vendin tone.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve… Atyre i është bashkangjitur edhe njëra ndër femrat më të paragjykuara të skenës shqiptare, valltarja Donjeta Kosumi e njohur si Kallashi.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.