SubhanAllah! UÇK-ja ka Iuftu për të, e këtij ldiotit i duket Liria e Kosovës e ‘paplotë’, pa lirinë e Palestinës

Uncategorized

UÇK-ja ka Iuftu për të, e këtij ldiotit i duket Liria e Kosovës e ‘paplotë’, pa lirinë e Palestinës. Shih ti çfarë megalomanie! Të protestosh kundër dh.unës pa dallime etnike dhe fetare, thjesht të protestosh kundër dhu.nës dhe vr.asjeve pa marrë parasysh ku ndodhin ato, të protestosh për paqe në përgjithësi, në rregull, s’ka më mirë, ama të shkosh aq larg sa të të duket Liria e Kosovës gjysmake, është e nevritshme. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.