Hoxhë Bekiri Halimi thotë: “Nata e Nevruzit, fiken dritat, vajza shtatzane me mixhën!” (Video)

Uncategorized

Bekir Halimi nga Shkupi ka treguar për një ngj arje që ka ndodhur gjatë natës së Nevruzit. Sipas tij në këtë natë, burrat dhe gratë tubohen në një dhomë dhe i f ikin dritat…. Hoxha Bekir Halimi tregon ngj arjen e një vajze e cila i ka rr ëfyer atij se si janë zh villuar ngj arjet prej asaj nate”. Për më shumë shikoni videon: Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *