Punoj si kali për bukën e gojës deri ne 10, nusja as buk nuk më jep

Uncategorized

Një burrë ka dërguar një mesazh i cili ka kërkuar qe te mbetet anonim, dhe ka kërkuar qe te postojmë ketë ngjarje për te cilën ai po mërzitet shumë, pasi sipas ti punon deri ne 10 te natës vetëm e vetëm qe familja e ti te ketë te gjitha te mirat.
“Punoj shumë si kali, por një dite ndodhi një problem ne firmën ku punoj edhe shefi me tha qe te shkoj ma herët ne shtëpi, ishte ora 8 diku”. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.