Shkendije Mujaj: Njerëzit që s’i falin pesë vakte, nuk i la me mu afru ngat..

Uncategorized

Është e njohur nga showbizi. Por ajo shpeshherë ka shfaqur një dashuri për fenë dhe përpikëri në pr aktikimin e Islamit edhe pse ajo pranon ma ngësitë e saj në përmbushjen e plotë të rregullave fetare Islame. Në një intervistë, me shumë pyetje pro vokuese për fenë e saj, ajo ka folur shumë qartë duke treguar disa nga anët e saj të besimit. Intervista është bërë vitin e kaluar në Ramazan ku ajo ka treguar se gjatë muajit të Ramazanit i le disa h arame: Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.