9 fëmijë, Zoti ia bekoftë kësaj gruaje bebet e saj: Jam nëna më e lumtur në botë

Uncategorized

Një grua ka lindur plot 9 fëmijë, konkretisht 5 vajza dhe 4 djem. Gruaja është nga Timbuktu, Mali e cila lindi bebet e saj më 4 maj. Në fakt ajo priste të lindte 7 fëmijë pasi nuk e dinte qe në barkun e saj ndodheshin 9 bebe. Mësohet se foshnjet janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe gruaja është mjaft e lumtur. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.