Buzhala: Shqiptarët janë më të ngjashëm me izraelitët, ja arsyeja pse! (Video)

Uncategorized

Jo vetëm që shqiptarët i mbrojtën hebrenjtë e tyre, por ata siguruan strehím për hebrenjtë nga vendet fqinje. Shqiptarët nuk pranuan të respektojnë dhe dorëzojnë lístat e hebrenjve. Në vend të kësaj ata u siguruan familjeve hebreje dokumente të falsífikuara dhe i ndihmuan ata të shpërndaheshin në popullatën shqiptare. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *