Ekskluzive: Kjo është kompania kosovare që ju gjetën 400 kg “miell”(DOKUMENT/EMRAT)

Uncategorized

Pjesë e një skeme të transportimit të një sasie të madhe të k okainës që ka arritur në Kosovë përmes portit të Durrësit, është edhe një kamion në posedim të një kompanië shqiptare, “MC Foods” ku aksionar janë dy bisnesme, Izet Sheqiri nga Kosova dhe Bledar Habili nga Shqipëria. Kamioni me sasinë mbi 400 kg është kapur në komunën e Lipjanit, si destinacion i fundit, aty ku ndodhet depoja e kompanisë “MC Foods”.
Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.