Sho Kon Këngëtarja Shqiptare, E Thotë Hapur Se Nuk Beson Në Zot! (Video)

Uncategorized

Eneda Tarifa ka deklaruar se nuk beson në Zot.Eneda Tarifa fituesja e ‘Këngës Magjike 2019’ me këngën ‘Ma zgjat dorën’ ka ndarë me publikun diçka që nuk kemi ditur më parë, këngëtarja qenka ateiste./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet. Në një intervistë me ‘Tempora’ ajo deklaroi se nuk beson në Zot nga min 17:25 degjojeni: Në momentin kur u pyet për kompozitorin e këngës ‘Ma zgjat dorën’, Florin, ajo tha: Megjithëse nuk besoj në Zot, të dhëntë jeta fuqi dhe energji për të lënë dhe për të bërë këtë art që bën ti, këngë të mrekullueshme./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.