Dude Balje “dridhë“ gjithë Kosovën me deklaratë për shkollimin e vajzave me mbulesë !!

Uncategorized

Deputetja e Kuvendit te Kosoves, njeherit edhe Kryetare e Komisionit per te Drejtat e Njeriut, Duda Balje, tha se jane te vendosur qe tju lejojne shkollimin te gjitha vajzave me mbulese. Balje ne Info Magazine beri te ditur se sot kane riaktualizuar kete teme ne komision dhe do te kene takim me ministren e Arsimit per te bere ndry.shimin e udhezimit administrativ per çeshtjen e mbu leses ne shkolla. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.