”Erdogan” I vetmi qe po mendon për muslimanët ka një kërkesë të “fuqishme” për Papen

Uncategorized

Erdogan i kërkon Papës të ndihmojë në çështjen e palestinezëve.Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, i kër,koi Papa Françeskut të ndihmojë në mobili,zimin e botës për të miratuar s,anksione kundër Izrae,lit për lufhten e tij ndaj palestine,zëve në Rripin e Gazës.Turqia ka shtuar angazhimin diplomatik për situatën në G,aza dhe telefonata midis Erdoganit dhe Papa Françeskut u zhvillua në këtë vijë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *