Pas 20 Vjetëve Martesë, Çifti Nga Kosova Bekohet Me Fëmijë! (VIDEO)

Uncategorized

Dikur, një moment si ky ishte vetëm një ëndërr. 57-vjeçja e gëzon sot epitetin e nënës, pas shumë përpjekjeve. Derisa ishte në fazën e terapive, ajo dhe bashkëshorti ishin përballur me sfida.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve… Zonjës Sofije i kishte v dekur nëna, ndërsa bashkëshortit të saj, babai. Marrja e t erapive jashtë vendit, ia pamundësoi atyre të jenë të pranishëm në v arrimet eprindërve.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *