Fundi I Botes FiImoi Nusen Me Kunatin, Burri I Transmeton Videon Në Ditën E Dasmës

Uncategorized

FiImoi nusen me kunatin, burri i transmeton videon në ditën e dasmës/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet. Të kryesh një pa.b..esi dhe të pri shës h lidhjen e eks k luziv itet it që nën kupton një martesë është pad ys him një veprim që ka të ngjarë të ketë shumë pa.so ja për personin e ma.shtr… uar.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *