“Gazetarit në Shqipni nuk ia ninë për Kosovë e për çështje Kombëtare!” (Video)

Uncategorized

“Prej disa kohësh Kryeministri Edi Rama po zhvillon takime me Presidentin e Serbisë Aleksandar Vuçiç dhe kryeministrin e Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev për krijimin e mini-shengenit Ballkanik. Kjo çështje nuk është pritur mirë nga Kosova por edhe nga shumë njerëz të politikës dhe medias në Shqipëri. Duke e konsideruar minishengenin si rikrijimin e ish-Jugosllavis. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *