Ky Është Burri I Parë Dhe I Vetëm Në Botë Që Mbeti Shta.tzënë Dhe Lindi Fëmijë

Uncategorized

Brenda kolektivit LGTBI, nëse ekziston një grup pak i njohur, ai është i prindërve shta.tzënë: burra trans, njerëz jo binarë në spektrin ma.shkullor, të cilët nuk i janë nënshtruar një ope.racioni që sjell ste.ri.lizim dhe të cilët, në një moment të jetës së tyre , ata vendosin të lindin një djalë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.