(Video që të rrëqeth shpirtin) Pamje ku dhanë shpirt dy të rinjtë shqiptarë!

Uncategorized

Serxho Kuka, 22 vjeç dhe Eglis Delaj, i cili sapo kishte bërë 20 vjeç, humbën jetën tr agj ikisht dje në një ak sídent të rëndë në rrugën rrugën e fshatit Omaraj në Malësi të Madhe. Syri.net ka siguruar videon e aksídentit, ku duket qarte punonjësi i p ol icisë, 51-vjeçari me iniciale V.N, i cili tenton të kthehet majtas. Ndërkohë me shpejtësi të madhe vijnë të rinjtë që e go dasin në pozícion të prirët. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.