Zbulohet shuma marramendëse qe Izraeli merr në vit nga Amerika !! Nuk ju besohet…

Uncategorized

Presi denti amerikan Joe Biden po per.ballet me pyetje te ashpra pasi disa anetare te parise se tij folen per shu.men e madhe te parave qe ShBAja e ndan per Izra.elin vit pas viti. Shumica e kesaj ndih.me eshte per asistence ushta rake, sipas Sherbimit Hulum.tues te Kongresit. Parate kane ndih.muar Izraelin qe ta zhvilloje nje prej ush.trive me te avancuara ne bote. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar sa eshte shuma dhe me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.