A mund të ketë femra shok në Islam?

Uncategorized

Përgjigje: Alejkum selam!Pyetja në esencë është shumë e padefinuar, por megjithatë po supozoj të keni pasur për qëllim që femra të ketë shok mashkull, a lejohet një gjë e tillë.Jo, në Islam nuk i lejohet një femre të ketë shok mashkull nëse me të nuk e lidh martesa. Pra nuk i lejohet të ketë shok tjetër përveç bashkëshortit të vet.Kultura që mbizotëron kohëve të fundit në vendin tonë, lë hapësirë për një koncept tjetër në raportet mes meshkujve dhe femrave. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.