“Halli” i deputetit të VV-së, shikon në YouTube qysh me lidhë kravatën gjatë seancës (PAMJE)

Uncategorized

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Dimal Basha është parë duke e lidhur kravatën gjatë seancës së sotshme të Kuvendit të Kosovës.Përderisa deputetët ishin duke bërë pyetje parlamentare dhe po diskutonin për probleme me të cilat po ballafaqohet shteti dhe qytetarët, Basha ish i fokusuar vetëm tek rregullimi i kravatës. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.