Në kohë të Jugosllavisë/Të gjithë liderët e Kosovës me gra serbe?

Uncategorized

Në Beograd viteve 1950 -1970 një numër studentësh e intelektualësh shqiptarë kanë lidhur martesë me serbe si: Mark Krasniqi, i ndarë, (e bija Drita, jeton në Beograd), Hasan Kaleshi (dy djem, Erolin dhe Damirin),
Diplomati Elhami Nimani është martuar me Sonjën, të bijën e mitropolitit të Sremit dhe Karlovcit, Rajiqit. Disa politikanë shqiptarë, të cilët kanë jetuar në Beograd, janë martuar me serbet e Kosovës. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.