Çka do të bënit nëse mjeku ua komplimenton gruan kur ajo shkon në kontroll?

Uncategorized

Aktivistja për të drejtat e grave, Zana Avdiu, ka reaguar pas bujës që bëri deklarata e saj se nëse i thua një gruaje ‘sa bukur dukesh’, është n gacmim s eksual. Përmes një postimi në rrjetin social Facebook, Avdiu ka pyetur se a ua japin këto komplimente kolegeve, punëtoreve, pacienteve, grave rrugës apo kudo, kur ato janë me burrat e tyre, vëllaun apo babain. Ky është postimi i saj i plotë: Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *