Mediumi Amerikan ”çon pesh” gjithë Ballkanin nga kjo qe zbuluan për Merkel dhe Hashim Thaçin…

Uncategorized

Mediumi i madh amerikan me baze ne New York Bloomberg ne nje shkrim te gj.te per gjendjen ne Ballkanin Peren dimor, ka ndare detaje interesante per per pjekjet e dy super fuqive, SHBA se dhe Rusise, qe te vazhdojne ndikimin ne kete rajon. SHBAja per mes Kosoves, nderkohe Rusia permes Serbise. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *