Plaku shqiptarë: I duam të drejtat e barabarta, si të kroatëve, si të sllovenëve, si të serbëve! (Video)

Uncategorized

Në minutën e 50 të këtij dokumentari ju sjellim opinionin e një plaku shqiptar nga Kosova, nga një tubim madhështorë të mbajtu shumë vite më parë; Tibimi i asaj kohe vërtetë ishte madhështor; ishte koha kur çdo qytetarë i Kosovës dhe çdo shqiptarë në ish jugosllavi po e kuptonte drejtë pozitën e kombit, po e kuptonte drejtë synimimin jo real dhe jodemokratik të Serbisë! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *