Shikojeni si i kap gjarpërinjtë Mbreti i Kosovës Ujku, Vetëm ZOTIT i kofshim falë! (Video)

Uncategorized

Një rast i rrallë ka ndodhur sot në fshatin Radoste të Rahovecit. Qetarit me emrin Hysni Rexha i njohur për mbajtjen e disa ujqërve, sot ka ndërhyrë për të larguar dy gjarpërinj edhe në një shtëpi të këtij fshati të Rahovecit. Ai përmes një postimi në “Facebook”, tregoi se ka pranuar një thirrje nga një familje e këtij fshati se po kanë problem me bolla dhe gjarpërinj. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Copy

Leave a Reply

Your email address will not be published.