A E La Shtatzënë 13-Vjeçaren? 10-Vjeçari Del Me Të Në TV Dhe Presin Analizat

Uncategorized

Para disa ditësh, Rusia u tr.on…dit nga një ngjarje e rën dë. Një vajzë 13-vjeçare kishte mbetur shtatzënë me një 10-vjeçar. Historia bëri shumë bujë pasi ishte e rr.allë.Por po kaq e rr.allë është edhe ajo që ndodhi në një televizion rus. Të dy fëmijët, Ivani dhe Darya dolën përpara publikut për të folur për historinë e tyre përpara një prezantuesi të famshëm.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.