Gjermania kërkon punëtorë shqiptarë, ja çfarë duhet të dini

Uncategorized

Në Gjermani kurrë nuk ka pasur më pak të papunë se kohëve të fundit, por qeveria e këtij vendi është në kërkim për punonjës të huaj. Deri te puna në Gjermani është shumë lehtë të arrihet. Gjithçka që kërkohet është edukimi p rofesional, p ërvoja e punës dhe më kryesorja, dëshira për punë. Lísta e profesioneve që po kërkohet është në rr itje e sipër, por më së shumti po kërkohen në fushën e mjekësísë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.