“Tre ditë kam që nuk fle, sytë nuk më mbyllen… djali po më v’des” (Video)

Uncategorized

Një t ragjedi e kaloi, i shoqi i ndërroi jetë. Mbeti e vetme me tre fëmijë, dy vajza dhe një djalë të vogël. Por dukej se fati i keq për këtë grua s’do të mbaronte këtu. I biri veçse 7 vjeçar, u sëmur. Enkelejda: Jam nënën e vetme, kam tre fëmijë. Dy vajza e një djalë. Ka një muaj e më shumë që kishte një kollë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.