Drenicakët fríkësohen nga diçka që shfaqet në qiell, mendojnë që alien (PAMJE)

Uncategorized

Se a ekzisitojnë jashtëtoksorët apo jo, ende nuk është konfirmuar nga askush, përveç teorive të ndryshme që ngriten. Por, dikujt në Drenicë mund të ketë ndodhur t’i ketë parë. E diela nuk kishte qenë ditë e zakonshme për disa nga banorët e Komunës së Skënderajt, pasi ata kanë parë një objekt të çuditshëm i cili lëvizte në qiell. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *