E NGACM0l Nga Të Pąsmet, Biznesmeni Nuk E Priste Atë Që Do I Bënte Studentja…(VIDEO)

Uncategorized

E NGACM0l nga të pąsmet, biznesmeni nuk e priste atë që do i bënte studentja /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet. Video e mëposhtme tregon momentin kur një studente kap për gr yke një biznesmen, i cili e kapi nga të pasmet në tren.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.