Kjo është vajza Shqiptare që la burrin e fëmijët për të dashurin 18-vjeçar! (Video)

Uncategorized

A kuza e vjehrres: B raktisi djalin 6 vjecar dhe u largua me te dashurin. P ERBALLJA LIVE MES NUSES DHE VJEHRRES 24 VJECARJA: NUK E DASHUROJ ME BABAIN E FEMIJEVE. Nusja i kërkon djalin e vogël vjehrrës, Kurse vjehrra nuk e pranon t’i japi nipin Nuses. Por pastaj Nëna thotë qe do të jetojë me 3 fëmijët e saj. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.