Ky është shqiptari që u mbijetoi pesë burgjeve (Video)

Uncategorized

Bashkë me fëmijërinë e Hasan Dalloshit nga Kaçaniku filluan edhe vështírësitë e jetës, pasi u rr itë si fëmijë bonjak me një varfëri të s kajshme. Ishte 10 gushti i vitit 1998-të kur me dh unë f orcat serbe hyn në shtëpinë e miqve të tij, ku ai po qëndronte, dhe e morën për mos ta kthyer për më shumë se dy vjet e gjysmë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.