“Malli i fëmijëve e lotët e mi, uroj t’ia zënë frymën”, gruaja e 32-vjeçarit e mllefosur pasi polici që ia mori jetën burrit kërkon ulje të dënimit

Uncategorized

Ish-rreshteri policor në Suharekë, Shefki Spahiu, u dënua me burgim të përjetshëm më 24 shtator të vitit 2020 për v rasjen e Jetmir Aliajt më 17 mars të vitin 2019, në një kazino në Suharekë me qëllim të fitimit të dobisë pasurore. Lidhur me këtë vendim, në Gjykatën Supreme është mbajtur seancë publike, pas ankesës së avokatit të Spahiut, i cili ka thënë se Gjykata Themelore e Prizrenit e ajo e Apelit kanë bërë shkelje të shumta. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.