Nuk do e besoni se me cilin shtet Kosova do ta bëje udhëtimin vetëm me letërnjoftim

Uncategorized

Qeve ria miraton nismën që i lejon Kosovës dhe Bos.njës udhëtimin vetëm me letër njoftime. Qeveria e Kosovës una nimisht ka miratuar nismën për lidhjen e marrëveshjes ndër.kombëtare me Shqipërinë, Bosnje dhe Hercegovvinën, Maqedoninë e Veriut, Malin të Zi dhe Serbinë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.