“Robt ja q***” – Pamje të reja, personi që “bllokoi” veturën e Komunës (VIDEO)

Uncategorized

Komuna e Kamenicës, në kuadër të reformave në arsim që po bën, po mbyll disa shkolla. Por, në fshatin Shipasnicë e Poshtme qytetarët kanë dal në rrugë dhe nuk po dëshirojnë të lënë Komunën dhe Policinë që ta mbyllin shkollën. Indeksonline ka arritur të siguroj pamje nga protesta e banorëve të fshatit. Në video shihet se si një qytetar ka hyrë ndër veturë të komunës dhe po tenton ta ndaloj atë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.