Një Grua Del Tërësisht Ηυdσ Në Sheshin Skënderbej Gjatë Prσttestës Kundër Dh´Υηës Ndaj Fëmijjëve

Uncategorized

Qytetarët e Tiranës kanë dalë në një marshim paqësor nga Sheshi Skënderbe, në shenjë kundër ab´uΖimeve se´´uale dhe ab´uΖimit të fëmijëve. Rrugët e kryeqytetit janë mbushur nga qytetarë të shumte që me thirrje të larta në k0rr thërrasin: Eduko djalin!Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *