TUNA: ‘Gëzuar Sepse Sapo Ndërrova Fenë, U Ktheva Në Fe Të Të Parëve Tanë’

Uncategorized

Këngëtarja Atuna Sejdiu së fundi ishte e ftuar në një emision pas një kohë të gjatë, ajo shpalosi shumëçka nga jeta e saj private dhe publike.Tuna tregoI për lindjen e fëmijes së parë, po ashtu foli edhe për raportin me Norën dhe Robertin që kanë qenë mjaft të komentuar në media rozë.Ishte raportuar para dy vitesh se këngëtarja nga Maqedonia, Altuna Sejdiu, ishte konvertuar në fenë katolike.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.