“A je normal o axh?” Plaku 60 vjet e ndjek në mes të rrugës një vajzë të mítur dhe i ofron para për t’u takuar !

Uncategorized

Një r ast i r ëndë raportohet të ketë ndodhur në rrugën “Beteja e Koshares” në Mitrovicë. Një burrë rreth të 60-ve e ka nga cmuar një vajzë të mítur, duke i ofruar edhe para për t’u takuar, shkruan “Jepi zë”. Dëshmítare për këtë r ast është bërë aktivistja Neri Ferizi, e cila thotë se e pa dhe më pas e takoi vajzën e cila ishte tme rruar. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *