Arbana Xharra : Do ta ndaIoj Rreptesisht MbuIesen ne Kosove, Sepse…

Uncategorized

Madje ajo ka thënë se Kosova mbuIesën e tiIIë, të qua.jtur duhet ta ndaIojë me Iigj.
Ky është pos.timi i saj në Face.book:Eshte pjese e kuItures dhe e vIerave tona qe te pam.askuar te shik.ojme njeri-tjetrin ne sy.MbuIimi i fytyres i çfaredoIIojshem shka.kton shqe.tesim dhe eshte ne kun.dershtim me bashkej.etesen IiberaIe dhe paq.esore. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.